Iberostar club Boa Vista
Wit witter witste stranden!
Dit prachtige hotel van familiebedrijf Iberostar zal je je zorgen snel doen vergeten!

Iberostar club Boa Vista

Het all-inclusive hotel Iberostar club Boa Vista geeft je een unieke vakantie beleving. Echt even weg uit de drukte, en hup en de slippertjes aan. Boa vista kent geen massatoerisme, maar rust, witte stranden en zon.. Heel veel zon! Pas wel op, je kan hier wel uitzonderlijk relaxte mensen tegenkomen. Vaak te herkennen aan de horizontale ligging!

 • Gerenommeerde all-inclusive restaurants en 6 bars.
 • Direct aan het parelwitte strand.
 • 2 grote buitenbaden en kinderbad.
 • Familie vriendelijk, programma's voor elke leeftijd!
 • Exclusieve wellness met binnenbad en massages. (Tegen betaling)
 • Gezellig met zijn allen voetbal kijken in de conferentie ruimte met privé bar open!

Het prachtig witte strand van Boa Vista. Op het strand van Boa Vista kan je alleen witte zandkastelen bouwen! 😀

Iberostar club Boa Vista organiseert vele gezellige activiteiten als beach-volleybal, darten en Zumba dans! En voor de kinderen het "star camp": Monkey tot 4- 7 jaar, Delphin 8 tot 12 jaar en Eagle 13 tot 17 jaar. Zoekt u verveling boek maar ergens anders. 😀

Uitzicht over het resort en de zwembaden. Uitzicht over het resort en de zwembaden.

De tuinen van het hotel zijn mooi aangelegd en op en top bijgehouden. Langs de wandelpaden explodeert bougainville in felle kleuren uit de groene struiken.

Culinair word je bij Iberostar club Boa Vista lekker verwend. Het buffetrestaurant wordt door bezoekers geprezen om de overweldigende keuze van lekkere gerechten. In het showcooking gedeelte kan je zelf kiezen wat de kok voor je klaarmaakt.

all-inclusive restaurant.

 • Het hoofdrestaurant van Club Boa Vista heeft een geweldige uitstraling, en een enorm uitgebreide keuken. Je kan onder andere kiezen uit een keur van verse vis, groente, pizza's, gegrild vlees en salades. Probeer ook eens het heerlijke Kaapverdische gerecht Cachupa.
 • Er zijn verschillende thema's tijdens het avondeten, die per dag wisselen. Thema shows zijn altijd met live cooking. De "Levendige Portugese nacht" komt met een glaasje port. Terwijl tijdens de "Mexicana avond" burrito's vers voor je gemaakt worden.
 • Dresscode voor mannen: T-shirt is ok (maar geen mouwloze) en dichte schoenen. Korte broek is ok (maar geen zwembroek).

Een uitgebreid buffet in het hoofdrestaurant. Een uitgebreid buffet met thema avonden in het hoofdrestaurant.

À-la-carte Restaurant Gourmet

Het exclusieve à-la-carterestaurant Gourmet, is tegen betaling te reserveren. Met uitzicht over de oceaan, kan je van een heerlijk 4 gangen menu genieten. Dit menu uit de internationale keuken kent vele culinaire hoogstandjes.

à-la-carte restaurant À-la-carte restaurant Gourmet

Het Gourmet restaurant is 5 dagen per week geopend van 19:00 tot 21:00.

Iberostar club Boa Vista

Beoordeling: 9,1

Informatie & boeken

Prijsvrij logo

all-inclusive Bars

Er zijn op 6 verschillende plekken een drankje en wat lichte snacks te verkrijgen.

 • Lobby Bar geopend 24/ 7.
 • Pool Snack Bar met kleine snack en buffet. Geopend 10:30–18:00.
 • Tip: Palapa Bar voor drankjes met zeezicht. Geopend 10:00–00:00.
 • Beach Bar met Hapjes vanaf uw ligstoel. Geopend 10:00-18:00.
 • Theatre Bar met voorstelling. Vijf avonden per week geopend van 21:45 tot 23:00.
 • Disco Bar met live DJ. Geopend 4 dagen per week van 23:00 tot 01:00.

Omgeving, zonnen en baden.

Dit resort heeft al verschillende prijzen gewonnen, niet in de minste plaats om de ligging. Zowel in als buiten het resort van Iberostar club Boa Vista is het adembenemend!

De zwembaden zijn groot en bevatten zeewater,

De verlichte wandelpaden op Iberostar club Boa Vista worden versierd door bougainville. De verlichte wandelpaden op Iberostar club Boa Vista worden versierd door bougainville.

Iberostar club Boa vista zwembad bij het star camp. Iberostar club Boa vista zwembad bij het star camp.

Behalve dat het op het fantastische resort goed toeven is, heb je op het eiland Boa Vista ook vele mooie plekjes om verliefd op te worden.

Theatershows en animatie programma

Theatershow met bar bij Iberostar club Boa Vista. Theatershow met bar bij Iberostar club Boa Vista.

Het animatie programma blinkt uit in vrijwel elk facet, getuige ook de vele lof die je in de reviews kan teruglezen. 5 x per week kan je naar het heerlijke openluchttheater, met verschillende voorstellingen. Zowel muzikaal als de dans die vertoond wordt bij de show is erg amusant. Speciaal de show over de eilanden van Kaapverdië is buitengewoon goed.

Kinderanimatie programma

Dit is niet in de minste plaats om de kinderactiviteiten, die ingedeeld worden in 3 leeftijds groepen. Bij vele van deze activiteiten hanteerd men hier de theorie van de 8 typen intelligentie.

In het Star Camp van Iberostar doen ze aan 140 + activiteiten die de kinderen op verschillende manieren stimuleert, leert en laat samenwerken.

Sport en spa

 • Fitness zaal met trainings toestellen voor kracht- en cardio training. Fitness zaal met trainings toestellen voor kracht- en cardio training.
 • Binnen-/ buitenzwembad bij de Spa.Binnen-/ buitenzwembad bij de Spa.
 • 9 heerlijke behandelingen om uit te kiezen in de massagesalon. 9 heerlijke behandelingen om uit te kiezen in de massagesalon.

Fitness ruimte

De fitnesszaal is uitgerust met goede apparaten waar je je flink kan uitleven.

Luxe Spa met Massage ruimte.

In de luxe spa kan je prima relaxen of even zwemmen in het binnen / buitenbad.

Er zijn 9 verschillende soorten behandelingen te boeken in de massage ruimte van de Spa. De duur is vanaf 25 tot 60 minuten. De kosten liggen allen zo rond de 1 euro per minuut.

accommodaties

Iberostar club Boa Vista kent 9 kamertypen. De standaard kamers zijn ruim en zonder overbodigheden of tekorkomingen. De bedden worden goed beoordeeld, en dat geldt ook voor de schoonmaak. Upgrades in kamer uitten zich vooral in de ligging als ook de grote en luxe van de kamer. De kamers hebben een zeer interessante all inclusive vanaf prijs.

 • Fitness zaal met trainings toestellen voor kracht- en cardio training. Uitzicht over het witte zandstrand vanuit één van de kamers met zeezicht.
 • Ruime kamers zonder overbodigheden of tekorkomingen bij Iberostar club Boa Vista. Ruime kamers zonder overbodigheden of tekorkomingen bij Iberostar club Boa Vista.

Iberostar club Boa Vista

Beoordeling: 9,1

Informatie & boeken

Prijsvrij logo

Wat te doen in Boa Vista?